Català | Castellano

Activitats

setmana santa i estiu

Les vacances són un moment ideal per a fomentar l’amistat i per poder practicar esports d’aventura, tallers manuals, fer excursions, etc. 

Una oportunitat fantàstica per a crèixer com a persona! 


22-05-2014

20 de juny: festa de fi de curs i rastret solidari

Ja s'acosta el final de curs, per això, divendres 20 de juny a les 17,30h tindrà lloc la festa de fi de curs a la nova seu de Pallars. Serà un gran dia per a celebrar-ho amb totes les famílies. Durant la mateixa tarda tindrem organitzat un rastret solidari obert a tothom.

22-05-2014

Ja arriba l'estiu! Inscriu-te a: www.fundaciomontblanc.org

Amb l'estiu arriben les colònies, a les quals hi poden participar des de nenes de 3r de primària fins a les de Batxillerat! Totes elles tenen la seva pròpia convivència, adequada a les seves edats. Podeu consultar a www.fundaciomontblanc.org per descobrir-les i inscriure ja a les vostres filles! Les esperem!

21-04-2014

Vivim la Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa l'hem viscuda a Santiago amb les de 2 ESO i a Sevilla amb les de 3 i 4 ESO. Després de 3 dies de Camí de Santiago les valentes de 2ESO van poder abraçar a l'Apòstol Santiago i passejar per aquesta ciutat, felices d'haver-se superat amb esforç i alegria. A Sevilla, el conjunt de les processons amb olor a encens, la solejada ciutat, l'alegria natural de la gent, les activitats com les piragües pel Guadalquivir i el parc d'atraccions, i l'oportunitat d'haver ajudat a gent més gran, han fet possible que aquestes noies tornessin amb una experiència inoblidable!

11-03-2013

Estàs preparada? Setmana Santa 2013

Ja estem fent plans per Setmana Santa, us avancem els temes....

2n ESO      Camí de Santiago    del 22 al 27 de març

3r 4t ESO   Sevilla!                     del 22 al 30 de març

Bat Uni       UNIV a Roma           del 22 març a l'1 d'abril

30-03-2012

BATXILLERAT ÉS...ROMA!

READY? Marxem a Roma!!!!!!!!

La millor setmana santa del món al costat del Sant Pare Benet XVIè i a la Ciutat Eterna! Dies de turisme i de congrés, de viure a fons el significat cristià d'aquests dies...LA MILLOR SETMANA SANTA amb diferència:)

30-03-2012

3r i 4t d'ESO: Sevilla!!!!

Com ja és tradicional, durant la setmana santa organitzem convivències amb tots els clubs juvenils de Catalunya. Per als cursos de 3r i 4t d’ESO anem a la  convivència de Sevilla!

30-03-2012

2ESO...MARXEM AL CAMINO DE SANTIAGO, VENS?

Com ja és tradicional a Pallars, els primers dies de les vacances de Setmana Santa marxem a recòrrer un tram del Camí de Santiago...estàs preparada? Tota una aventura esportiva i d'amistat.

Ja pots descarregar-te la carta informativa, la fitxa mèdica i el fulletó...comença el conte enrere!

16-02-2011

CONVIVÈNCIES estiu 2011

Les convivències d'estiu 2011 han estat fantàstiques!

En breu podreu veure les fotos a la nostra galeria!