50 Anys Club Pallars

Centrats

En l'estudi

Localització

Veure mapa

Calendari

Agenda

Telèfon

973 23 68 39

Horari: 9:30h – 13:30h / Tardes: 16:30h – 20:30h / Contacta'ns / Normes de Convivència

Què és Pallars

Pallars és una associació cultural i social impulsada per un grup de mares i pares interessats a donar una educació humana i cristiana a les seves filles no només a nivell acadèmic, sinó també a nivell espiritual i humà.

El nostre objectiu és aconseguir que les que participen dels projectes de Pallars, i després d’aprendre autèntics valors humans puguin arribar a la universitat i a la vida professional de manera participativa, com a agents de canvi en tots els ambients.

Com ho fem? Aprofitant que el temps de lleure dels teus fills sigui una gran oportunitat d’enriquiment, segur i divertit, a més de contribuir al desenvolupament de la seva personalitat i el seu compromís social.

A través de l’estudi, d’activitats que estimulen la creativitat i fomentant sempre la solidaritat i la preocupació per les necessitats de la nostra societat, fem de les associades de Pallars unes persones madures, lliures i protagonistes del futur.


Inspirats en un esperit de millora personal i del pròxim. Volem que Pallars sigui un club familiar, on tot el que es fa sigui des de i per les famílies de les associades.
Volem dur a terme el nostre compromís a través del nostre projecte, implicats fins al final y sense rendir-nos en cap cas.

Algunes de les coses que ens distingeixen son: l’entusiasme per aconseguir les metes, amb esperit de millora personal i de millorar als demés; l’enteniment de la formació humana com un ensenyament en l’excel·lència amb la qual procurem amarar la nostra feina donant-nos al màxim i traient el millor de cada un; tenint cura dels detalls i escoltant a tothom amb un esperit d’innovació constant en el temps.

La formació cristiana està encomanada a la Prelatura de l’Opus Dei, en un marc de total llibertat.

Aquesta associació compta amb un Comité Gestor i una Junta Directiva, dos órgans dels quals están formats per mares i pares que dirigeixen i contribueixen amb la seva feina y el seu esforç desinteressat al òptim funcionament d’aquesta entitat.

Telèfon

987 654 321