50 Anys Club Pallars

Centrats

En l'estudi

Localització

Veure mapa

Calendari

Agenda

Telèfon

973 23 68 39

Horari: 9:30h – 13:30h / Tardes: 16:30h – 20:30h / Contacta'ns / Normes de Convivència

Projecte Educatiu

Estudi

A Pallars s’ofereix la possibilitat d’estudiar cada tarda a les seves instal·lacions. L’estudi és dirigit i vigilat per una persona o dues qualificades, que té cura de que hi hagi:

  • Bon ambient d’estudi
  • Silenci
  • Aprofitament del temps – Resolució de dubtes
  • A Pallars també s’ofereix la possibilitat d’accedir al programa INTELLIGO®, coordinat per la fundació Pineda.

Esport

Dins de l’educació no hi pot faltar l’esport, una eina molt important amb la que es poden desenvolupar hàbits molt positius tant per la salut com per l’esperit com són l’afany de superació, l’esforç, el treball en equip, gaudir de la natura, entre d’altres.


Creativitat

La creativitat ens ajuda a desenvolupar moltes virtuts. A Pallars treballem la creativitat i el desenvolupament de la imaginació a través de quatre disciplines:

  • Arts escèniques, amb el teatre, el ball i els sketchs
  • Arts plàstiques, amb les manualitats i tallers plástics
  • Arts culinàries, amb les activitats de masterchef i mini masterchef – Descobrint altres cultures, a través de les classes de xinès

Durant el curs es treballen també de diferents tallers de música. Cal recordar que la nostra activitat estrella són els Sketchs de Pallars, on hi participen diferents associacions d’arreu d’Espanya.

Solidaritat

És molt important ajudar a les associades a créixer en l’àmbit personal. No es pot entendre aquest creixement sense tenir cura dels altres, per això s’organitzen regularment activitats d’àmbit solidari. Aquestes activitats ajuden a valorar millor el que un te i a compartir-ho amb els demés.

Telèfon

987 654 321